1-2-3 og Statoil Automat blir Circle K Automat i Trøndelag

Slik blir flere av Circle Ks nye automater. (Illustrasjonsbilde)

Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Trøndelag. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.

Ett år etter det store merkeskiftet, der 345 servicestasjoner og truckautomater ble merket om fra Statoil til Circle K på 316 dager, er turen nå kommer til automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat.

– I et land der mange små bensinstasjoner strever med lønnsomheten, er automatstasjoner et viktig tilskudd for å tilby drivstoff langs norske veier, spesielt i distriktene. Dette merkevareskiftet innebærer en etterlengtet oppgradering av en viktig del av Circle K-nettverket, vi skal fortsatt tilby kundene det største og mest tilgjengelige nettverket av bensinstasjoner i Norge, sier Trond Arne Kiste, Senior Business Manager og sjef for automatene i Circle K Norge.

Drivstoffpumpene blir merket med «miles», samme varemerke som i dag er på drivstoffet til Circle Ks betjente servicestasjoner. Både pumper, pumpetak, flaggstenger og mast blir oppgradert og får ny logo og nye farger.
De 120 ubetjente automatstasjonene ligger spredt over hele landet, og arbeidet iverksettes etter hvert som kommunen gir godkjenning til merkeskiftet.
Følgende automater merkes om i Trøndelag:

Statoil Automat Nordli

Statoil Automat Hitra

Statoil Automat Rissa

Statoil Automat Skaun

Statoil Brekken

Statoil Meldal

1-2-3 Boby’n

1-2-3 Levanger

1-2-3 Stavset

I tillegg har kjeden Circle K Automat Snåsa og Circle K Automat Lauvsnes.

Pressemelding

Annonse