Årets kulturfestival en suksess

Lyngstad geleider ordføreren

Vekter Jon Lyngstad geleider ordføreren ved åpningen av Kristin på Husaby (Foto: EB)

– En fantastisk og begivenhetsrik helg med et bredt spekter av underholdning som tydelig fenget publikum

Styreleder Berit Wærdahl Haanshuus (Foto: Privat)

Styreleder Berit Wærdahl Haanshuus (Foto: Privat)

Slik oppsummerer styreleder Berit Wærdahl Haanshuus årets Kristin på Husaby.

Ga overskudd
– Med godt besøkte arrangement og marked ble årets festival en suksess og ga et overskudd, forteller Berit til SkaunNytt.

Selve hjertet i festivalen
Markedet, som på festivalens hjemmeside beskrives som selve hjertet i festivalen hadde mye å by på. SkaunNytt tok tempen like før ordføreren åpnet markedet. Litt glissent i starten, men det er kanskje ikke så rart i og med at det var flere populære aktiviteter som skjedde på samme tid.

IMG_6155

Det kom jevnt med folk utover dagen (Foto: EB)

Godt fornøyd
På markedet traff vi John Steffen Gjersvold. Mange kjenner han kanskje best fra hans jobb i Skaunhallen. Hans kunstneriske evner har nok etterhvert flere oppdaget . – For meg er markedet på Kristindagene veldig viktig forteller John. Det er tredje året han deltar med egen bod, og han har allerede bestilt plassen til neste år. – Det er ekstra moro at folk man kjenner liker det jeg lager, smiler han. Og kan røpe at han er meget godt fornøyd med årets salg.

John Steffen Gjersvold

John Steffen Gjersvold (Foto: EB)

Planlegger egen utstilling i Skaun
Tegning har John holdt på med så lenge han kan huske. – Det ble vel litt mer fokus på dette i 2006, men jeg hadde ikke min første utstilling før høsten 2009, forteller han. Og kan betro oss at han går med noen tanker om å få til en egen utstilling her i Skaun. Har sånn helt uformelt luftet tankene med noen andre også, uten at han vil røpe for mye. – Vi for se hva det blir til, smiler han lurt. Men akkurat nå har han viktigere ting å tenke på. Frem til oktober har han nemlig pappapermisjon og er heltidspappa. – Ja, det trives jeg veldig godt med, svarer han på spørsmålet om hvordan det er.

For første gang
I naboboden på årets marked hadde han ”sjøla”, som han sa. Marit Røe, mor til John Steffen, deltok på Kristindagene for første gang, med mange produkter innen tekstil og søm. Også hun var fornøyd med disse to dagene på Venn.

Mor til John

Marit Røe – Mor til John (Foto: EB)

Vel gjennomført
Årets Kristindager må betegnes som vellykket, og hadde mye å by på for de fleste. Det kan virke som at festivalen er på riktig spor, og det er ingen tvil om at dette er et populært arrangement å få med seg i slutten av juni. Vi gratulerer foreningen Kristin på Husaby med vel gjennomført.

Bildeserie fra markedet:

Last inn websiden på nytt dersom bildene vises feil når du snur på mobil/nettbrett

Annonse
Annonse