BEST Børsa feirer 10 år i dag med gratis kake og kaffe

Fra venstre: Siv, Terje og Ingrid inviterer på kake og kaffe på Best i dag.

I dag søndag 20. januar er det feiring med gratis kake og kaffe på Best i Børsa. Det er i dag nøyaktig ti år siden BEST åpnet bensinstasjon i Børsa. – Vi setter utrolig stor pris på at så mange kunder bruker oss, så i dag blir det både kake og kaffe og andre gode tilbud, sier stasjonseier Terje Lillesand.

Den daglige driften av stasjonen er det Ingrid som har ansvaret for. Hun har vært med siden oppstarten, og som sammen med sine medarbeidere har gjort en kjempegod jobb, sier Terje.

Siv (til venstre) og Ingrid ønsker alle velkommen til gratis kake og kaffe i dag.Best Børsa har lagt vekt på å ha et bredt utvalg av varer. – Vi må ha litt av mye, sier Ingrid. Vi må leve opp til vårt slagord som er «påfyll til folk og til bil».

Ingrid forteller at det siden oppstarten i 2009 har vært mer enn 80 personer innom som arbeidstakere på Best. De fleste som deltidsansatte. – Vi må til enhver tid være 10-12 personer med ulik stillingsandel, forteller Ingrid. Og for mange har dette vært det første møtet med arbeidslivet. En deltidsjobb som passer veldig godt til studenter, og er en verdifull arbeidserfaring å ha med seg.

Selv trives Ingrid veldig godt i jobben. –Her er det nok å henge fingrene i gjennom dagen, smiler hun. Og trekker spesielt frem kontakten med alle de trivelige kundene hun snakker med i løpet av en dag. Siv  har jobbet på Best Børsa i 5 år. – Det er morsomst å jobbe på Best i Børsa, sier hun.

I dag er det ekstra morsomt fordi vi skal spandere kake og kaffe på kundene våre, sier Ingrid. I tillegg blir det  smaksprøver på noe nytt vi skal ha på menyen og andre gode tilbud.

Alle er hjertlig velkommen innom, avslutter hun.

Annonse