Bli med på årets trimtur 

Så er det  igjen klart for årets trimtur på søndag 6. mai. Det er trimavdelingen i Børsa IL som er primus motor for 4 Topper. Start og mål er på Lyngstua. Påmelding kan skje mellom kl 10.00 og 11.00 samme dag.

Hele turen er på ca 17 km. Det er 4 Topper som skal bestiges, Stykkeskammen (250 m.o.h.),Langvassåsen (350 m.o.h.),Tjønnmyrhaugen (357 m.o.h.) og Julvollen (320 m.o.h.)

Alle toppene er fine utsiktspunkter. I Lyngstua blir det salg av kaffe og kaker. Det er også 2 matstasjoner underveis . Det blir premie til alle deltakere ved målgang, og i tillegg er det noen fine uttrekkspremier. Blant annet to pengepremier á kr. 500,-.

Faksimile fra Avisa ST

-Dette er tredje året vi arrangerer turen, forteller Berit Ulvsløkk. Inspirasjon til dette fikk vi fra 7 Topper i Trondheim og 4 Topper i Melhus. Vi er en gjeng trimglade folk som med dette ønsker å legge til rette for at flest mulig kan få en en tur i marka.

– Nyte våren, få litt trim og ikke minst oppleve den fine børsamarka, sier hun.

Løpet passer for alle, så vel den som vil løpe fortest mulig som den som vil ha en fin tur. Man bestemmer selv tempoet. I 2017 deltok 124. Året for (2016) var det 164.

– Vi håper så mange som mulig vil være med på dette. Berit omtaler dette som årets vakreste eventyr, og vil at flest mulig skal  bli med og opplev alt det fine børsamarka har å by på.

-Det er meldt fint vær, og det er stort sett bart i marka. Enkelte steder er det nok litt bløtt, så det er lurt å sko seg deretter, anbefaler hun.

Annonse
Annonse