Burger-suksess på Best Børsa

Utdelingen av gratis hamburger på Best Børsa falt i smak hos mange (Foto: privat)

Utdelingen av gratis hamburger på Best Børsa falt i smak hos mange (Foto: privat)

Over seks hundre burgere ble delt ut på Best Børsa sist fredag, da de gav bort gratis hamburgere til alle som ville ha.

Mellom klokka 12.00 og 18.00 var det tidvis helt fullt i lokalet, og det kom en jevn strøm av folk gjennom hele dagen som ville prøvesmake den nylanserte BBQ-burgeren.

Veldig fornøyd
Daglig leder i Best Børsa, Terje Lillesand, sier til SkaunNytt at han er veldig fornøyd med dagen.

– Dette gikk over all forventing! Vi hadde et lite håp om at det skulle komme rundt tre hundre kunder, og så kom det over dobbelt så mange! Det må jeg si er kjempebra, sier Lillesand.

Han forteller at kundene gav gode tilbakemeldinger på den nylanserte BBQ-burgeren.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at BBQ-burgeren falt i smak, og at de satte pris på en ordentlig smaksprøve i form av en gratis burger, sier Lillesand. Det var jo et mål at folk skulle få øynene opp for denne burgeren, og det opplever jeg at vi har klart til gangs.

Godt gjennomført
Best Børsa hadde utvidet mannskapet med to hjelpere, en fra Lantmännen, og en fra Orkla foods, for å håndtere alle kundene som kom. Til sammen var de seks stykker som sto på når det strømmet til som verst av bestillinger. Det ble tilberedt opp til åtte hamburgere samtidig, og stort sett ble det ikke alt for mye ventetid på hver kunde.

(f.v) Helge Hansen fra Orkla Foods og Øyvind Barø i fra Lantmännen hjelp til med burgerne.

(f.v) Helge Hansen fra Orkla Foods og Øyvind Barø i fra Lantmännen hjelp til med burgerne.

– Det gikk utrolig bra med logistikken og tilberedingen av så mange burgere, sier Lillesand. Jeg må virkelig skryte av de ansatte, og de som hjalp oss med å få dette prosjektet i havn. De var alle utrolig dyktige, og det var veldig godt gjennomført!

Lovord
SkaunNytt tok en liten runde blant noen av kundene for å høre hva de syntes om burgeren, og fra de vi pratet med var det bare lovord å få. To som satte pris på burgeren var Roar Flataune og Bjørn Heggvik.

(f.v) Roar Flataune og Bjørn Heggvik.

(f.v) Roar Flataune og Bjørn Heggvik.

Flataune forteller at han kom til Best nesten to timer før utdelingen startet, og at han var av de de første som fikk smake BBQ-burgeren.

– Jeg synes den var veldig god og saftig, sier Flataune. Den smakte ikke helt som en vanlig burger, men var en god del bedre. Jeg kommer nok til å kjøpe BBQ-burger senere igjen også.

Heggvik hadde hatt en tøff start på dagen med en drosjebil som fikk motorproblemer tidligere om morgenen, og nå var det godt å få seg en matbit.

– Jeg spiser vanligvis sjelden hamburger, forteller Heggvik, men denne falt absolutt i smak. Jeg synes den var veldig saftig og god. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe meg hamburger oftere enn før, men jeg tar gjerne en BBQ-burger igjen når jeg først skal ha en, sier han med et smil.

Annonse