Eiendomsmeglere i Skaun jobber på Norges beste arbeidsplass!

IMG_1044-3

Eiendomsmegler i Skaun, Hege Hoff – jobber på Norges beste arbeidsplass (Foto: EM)

Det internasjonale analyse- og rådgivningselskapet Great Place to Work har kåret EiendomsMegler 1 Midt-Norge til å være Norges beste arbeidsplass.

Hege Hoff og Trond Aune er begge eiendomsmeglere på kontoret til EiendomsMegler 1 i Skaun. Sammen med flere andre kolleger feiret de kåringen til Norges beste arbeidsplass, med kake og gratulasjoner på Orkanger-kontoret nå på fredag.

trond-aune

Trond Aune – Jurist/Eiendomsmeglerfullmektig – EiendomsMegler1 (Foto: EM)

Hva tenker du om at din bedrift har blitt kåret til å være Norges beste arbeidsplass?

– Det er veldig artig, forteller Hege med latter i stemmen til SkaunNytt. Dette er en virkelig flott arbeidsplass, og jeg er utrolig stolt over å få jobbe med så mange fine ansatte og kolleger!

Foruten Hege og Trond jobber det fire rådgivere på Skaun-kontoret. Filialen startet driften i oktober i fjor, og er lokalisert ved rådhuset på Børsa.

– Vi er underlagt Orkanger-kontoret, forteller Hege, men vi har alle de nødvendige godkjenninger på å drive som et fullverdig meglerkontor her i Skaun.

EiendomsMegler 1 var best i kategorien: 200-499 medarbeidere.

En entusiastisk Adm. dir. i EiendomsMegler 1 Midt-Norge, Kjetil Reinsberg, uttaler i en pressemelding at det er «unikt å bli kåret til Norges beste arbeidsplass.  Det er en anerkjennelse av at våre 220 ansatte opplever både mestring og mening i jobben sin, til tross for høyt tempo og ambisiøse mål».

Meglerforetaket med kontorer i Møre og Romsdal, Sør- og Nord – Trøndelag klatret helt til topps i konkurransen med 186 norske virksomheter med nesten 30.000 medarbeidere fra en rekke ulike bransjer.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge har alltid hatt medarbeidere som sin strategi.  Reinsberg sier det har vært viktig fordi eiendomsmegling først og fremst er et møte mellom mennesker. Som megler møter en et bredt spekter av mennesker i ulike og ofte utfordrende faser av livet. Alt fra førstegangsetablereren, til de som går fra hverandre og til de som kanskje skal etablere seg i sin siste fase. Transaksjon av eiendom innebærer ofte en stor økonomisk investering, og det følger et stort ansvar ved det å være megler. Vi vil derfor tiltrekke oss de meglerne som forstår både oppgaven og ansvaret, sier HR-direktør Lucie Katrine Sunde-Eidem.

«For oss er det svært interessant å se at EiendomsMegler 1 Midt-Norge scorer helt i Norgestoppen på parametere som tradisjonelt ikke assosieres med eiendomsmeglerbransjen», sier Jannik Krohn Falck, Partner og grunnlegger av Great Place to Work Norge. «Selskapet har bevist at det er fullt mulig å bygge en robust og attraktiv arbeidsplass innenfor en salgsintensiv bransje. Dette har de gjort gjennom strukturert og langsiktig arbeid med fokus på den enkelte medarbeider og tillitsbasert lederskap. De ser alltid etter nye måter å forbedre alle aspekter av virksomheten.

Mange sier at de gjør dette, men Eiendomsmegler 1 Midt-Norge er en som faktisk har dette som en naturlig del av sin kultur, fortsetter Falck. «Det faktum at nesten 50 % av befolkningen i regionen velger å bruke EiendomsMegler 1 Midt-Norge når de skal selge bolig er på mange måter beviset på at det lønner seg å investere i de beste ansatte», avslutter han.

– Der det er godt å jobbe er det godt å være kunde. Det er derfor viktig for oss å hver dag jobbe for at 100 % av ansatte skal ha 100 % mestring i jobben. Det gir best resultater for både kunder og ansatte, avslutter adm. dir. Kjetil Reinsberg.

Sparebank 1

EiendomsMegler 1 i Børsa (Foto: Gunnar Reitan)