En kopp kaffe takk,  og en stor klem

Ikke alle som kommer med en slik bestilling, men på BEST i Børsa er det alltid god stemning. Børsværingen Knut Lervåg setter stor pris på både en god klem og en kopp kaffe når han stikker innom en tur.

Ingrid som har vært butikksjef på BEST Børsa i over 9 år nå, avslører at hun trives veldig godt med å ha så fornøyde kunder.

I løpet av dagen blir det mange forskjellige gjøremål. Stasjonen åpner allerede klokka seks om morgen og stenger først ved midnatt.

– Det er aldri en kjedelig dag i en denne jobben, sier Ingrid. Vi er en «alt-mulig-butikk» som har både mat, drivstoff og andre ting man ellers  plutselig må ha tak i. I og med at vi har en åpningstid fra 06.00 til 24.00 er det mange som blir hjulpet når det må skje der og da. Drivstoff kan man selvfølgelig fylle døgnet rundt, uavhengig av åpningstiden på stasjonen.

Alle bensinstasjoner satser mye på å ha et godt utvalg av forskjellig mat. BEST Børsa er ikke noe unntak i så måte. Her er det også et lite hjørne der man kan sette seg ned å spise. – Det er mange som synes det er greit å kunne spise hamburgeren ved bordet i stedet for i bilen, sier Ingrid. Det er veldig viktig å være god på mat, både varm og kald mat.

– De første nysmurte matpakkene går over disken før klokka sju. Og i løpet av dagen blir det solgt mye mat, sier hun. Og trekker frem hamburgeren som kanskje det mest populære.

På stasjonen er det to vaskehaller, en for maskinvask og en for selvvask. Bruken av vask har økt  i begge hallene, forteller Ingrid. Og tror at det har en sammenheng med at folk tar bedre vare på bilene sine nå. – Ekspertene sier vel at det er en stor fordel å vaske bilen ofte, så man unngår lakkskader, sier Ingrid. Vaskehallene er tilgjengelig  i åpningstiden.

 

For ikke lenge siden fikk vi på plass Norsk Tipping. – Nå kan man både tippe og kjøpe flaxlodd til helga, sier Ingrid.

-Nå er det tid for å steke noen vafler igjen, avslutter Ingrid.

Annonse