Felespiller Sturla Eide med strømmekonsert

Sturla Eide og Øystein Sandbukt (Foto: Screenshot YT)

Torsdag 14. mai må alle som liker vakkert felespill og/eller folkemusikk benke seg foran pc’er, nettbrett eller mobil for å høre Sturla Eide sin live konsert fra Øra studio. Ja, om du tror med deg selv at du IKKE skulle like felespill, bør du allikevel ta en tur innom arrangementet. Du kan bli positivt overrasket!

Med seg på konserten har Sturla tatt med seg tre av de mest sentrale musikerne i hans solokarriere så langt, nemlig Øystein Sandbukt, Ronny Kjøsen og Magne Vestrum, og sammen skal de oppsummere både fortid og fremtid… Ifølge plakaten.

Nedenfor kan du høre låta «Dagsmarsj», (komponert av Sandbukt), som Sturla Eide og  Øystein Sandbukt vil framføre under konserten:

VIDEO:

Kjent og kjær
Sturla Eide er en kjent og kjær musiker for mange i Skaun, både som musikk lærer i kulturskolen, primus motor for Spelemannslaget Laust & fast, og som en hyppig brukt musikant av Eggkleiva mannskor.

Etablert musiker
Men Sturla har etter hvert blitt enda mer kjent som en etablert musiker på egne bein, med et tyvetalls selvkomponterte slåtter, og 10 album bak seg. Han har også medvirket i over 25 album med spennvidde fra Gåte og Dipsomaniacs, til Hans Rotmo og Sie Gubba.

Sturla har jobbet med en mengde ulike musikere som soloartist siden han platedebuterte sammen med Åsmund Svenkerud i 1997, men det er nok trioen Flukt, med bl.a. Sondre Meisfjord, Håvard Sterten og Øivind Farmen blant medlemmene, og duoen Sturla & Andreas med gitarguru Andreas Aase, som knyttes mest til navnet hans.

Humor
På facebooksiden til arrangementet lover Sturla at han og Ronny (Kjøsen) vil vise noen litt pinlige bilder i fra tidligere tider, dersom de får nok folk til å klikke på «skal» knappen, på arrangementet.

Klarer man å få nok respons på dette, kan det jo bli veldig spennende å se hvilke bilder vi får presentert til slutt (!) Se relatert video nedenfor.

 

Konsert-strømmingen begynner torsdag 14. mai, klokka 20.00.
Klikk her for mer info om arrangenementet på facebook


Annonse