Har ikke gitt meg! (Video)

Det var en lettere oppgitt trener som møtte SkaunNytt etter kampen mot Levanger 2 på lørdag.

– Jeg trodde vi hadde dem, men vi ble for grådige på slutten, og bommet på for mange 100% sjanser.

Det forteller treneren for Skaun HK, Thor Harald Haltvik, og sier videre at han var fornøyd med store deler av kampen, og at han hadde et godt håp om at Skaun HK skulle klare å vinne.

Trener Thor Harald Haltvik, Skaun HK

Skaun HK gjorde en veldig bra 1. omgang og ledet 10-9 ved pause.  De første 20 minuttene av 2. omgangen ble en jevn kamp, og lagene skiftet mellom å ha ett måls ledelse, helt fram til bare de aller siste minuttene av kampen. Skaun HK tapte til slutt 19-22.

– Jeg har ikke gitt meg! Sier treneren med et smil, og sikter til muligheten for nedrykk til 3. divisjon.  Skaun HK må nå vinne de resterende kampene i sesongen for å unngå nedrykk.

Strekspiller Anita Kvernrød, forteller at de er veldig motiverte for å forbli i 2. divisjon, og at laget har kvaliteter som gjør at de er på høyde med de fleste andre lagene i 2. divisjon.

– Det er litt uflaks og litt udyktighet som gjør at vi tapte i dag, sier hun.