Hjemme hos-konsert hos familien Søsveen Snekvik i Børsa

Lørdag 29. september kl. 14.00 inviteres det til «Hjemme hos-konsert»  hos familien Søsveen Snekvik med kammertrioen Trio Opal fra London. Trio Opal er i Trøndelag som en av flere pianotrioer med unge lovende musikere som er valgt ut til å delta i Trondheim kammermusikkfestival sitt kammermusikk-akademi.

-Skaun kommune og Trondheim kammermusikkfestival er glade for at vi sammen med familien Søsveen Snekvik kan invitere til en slik flott konsert, forteller Steinar Haugen.

-Dette blir garantert en helt spesiell musikkopplevelse. Med noen av det beste som er av unge strykere i Europia i dag, sier Haugen. Og innrømmer at dette kan vi være stolt av å ha fått på plass her i Skaun.

Familien Søsveen Snekvik åpner sitt hjem for at så mange som mulig kan få ta del i en musikkopplevelse de vil huske for alltid.

– Dette er noe unikt, og en slik konsertarena gir en intim og god musikkopplevelse, sier Haugen. Og legger til at hos familien Søsveen Snekvik vil alle føle seg velkommen.

Billetter kan kjøpes på https://www.ticketmaster.no/search/…

Trio Opal, bestående av tre fremragende musikere, startet sitt partnerskap i 2017. De har spilt konserter på St. Mary Perivale, Royal Academy of Music, Leatherhead Methodist Church, St. Marylebone Parish Church og St. Martin-in-the-Fields. De får regelmessig veiledning som ensemble av sine individuelle professorer, fiolinist György Pauk, cellist Christopher Richter og pianist Michael Dussek. Trioen består av Yi-Shing Cheng på piano, Eriko Nagayama på fiolin og Joel Siepmann på cello. Trioen er akademirepresentanter for Intercollegiate Piano Trio-konkurransen i Birmingham i 2018. Her kan du lese mer om trioen: trioopal.com

Annonse