I full sving før UKM

UKM gjengen: Bilde nederst fra venstre: Jorid, Erlend, Maren, Inga og Ben. (Robin var ikke tilstede da bildet ble tatt.)

Arrangørgruppa for UKM 2017: Nederste bilde fra venstre: Jorid, Erlend, Maren, Inga og Ben. (Robin var ikke tilstede da bildet ble tatt.)

Arrangørgruppa er nå i full gang med å forberede årets UKM, og SkaunNytt møtte en fokusert gjeng i rådmannsalen i Børsa.

– Det er mye som skal tilrettelegges og organiseres, sier Maren, men legger til at det absolutt er overkommelig.

– Arrangørene har til oppgave å ordne med koselige ting til deltagerne, og sørge for at folk er der de skal være bak scenen osv, forteller Jorid.

Latteren sitter løst rundt bordet, og de tar seg tid til en liten matbit i mellom slagene.

Leder for UKM, Erlend Viken, forteller at de er godt i rute, og at han tror det blir et kjempebra UKM også i år. Det er tilsammen 26 påmeldte, noe som er litt færre enn i fjor.  13 av innslagene er sceneinnslag, mens 5 er ulike kunstneriske utstillinger.  Resten av de påmeldte er med på arrangørbiten.

– Jeg håper at så mange som mulig møter opp for å se og høre på alle de flinke ungdommene som skal delta, sier Erlend, og legger til at dørene åpner klokka 16.00 – søndag 5. februar i Skaunhallen. Da er det mulig å se på utstillingen før forestillingen begynner klokka 17.00.

Inngang på UKM er gratis for alle under 18 år, mens det koster 100 kroner for voksne/ledsagere.

Klikk her for å besøke arrangementet på facebook

Annonse
Annonse