Ida toppet førjuls-showet

IdaJ

Gjesteartist Ida Jenshus ga, sammen med Eggkleiva mannskor, publikum en flott opplevlese i Skaunhalllen. Arkivfoto

Et forventningsfullt voksent publikum fylte Skaunhallen på Eggkleiva Mannskors tradisjonelle førjulsshow fredag kveld.

Et arrangement som stadig utvikler seg, både i musikalsk og teknisk kvalitet. Arrangementet har for lengst blitt en tradisjon og kanskje årets kulturbegivenhet i Skaun. Her spente repertoaret fra 300 år gammel keltiskfolkemusikk til ferske låter skrevet av Ida Jenshus.

Ida  Jenshus var årets gjesteartist, og den prisbelønte Steinkjer-jenta ga oss smakebiter fra både tidligere hits og nyskrevet musikk, og responsen fra salen var både varm og sterk. Hennes ros til mannskoret for godt musikalsk samarbeid var også vel fortjent, sammen laget de en flott opplevelse! Sturla Eide og hans strykere var også et innslag som publikum satte stor pris på.

Avslutningen med årets gjesteartist og kor i julesangen «Det lyser i stille grender» ga oss alle ei
påminning om tiden vi går i møte.

En kinesisk overraskelse

På programmet var det annonsert en overraskelse, og opp av den kinesiske eske spratt Ulf Risnes, kjent som frontfiguren i bandet «3 små kinesere». Et hyggelig møte med en stor musiker og entertainer med meningsfylte tekster og flotte melodier.

Et stort løft

Det er et utrolig arbeid som legges ned av herrene i hvitt og svart gjennom hele høsthalvåret, alt stødig og sikkert ledet av korets musikalske leder og dirigent Stein Nilsen. Konferansier Svein Skogstad ledet oss stødig gjennom kveldens program

Stor takk til koret og de mange gode hjelperne som gir oss denne årlige opplevelsen!

Asbjørn Leraand

ps.

For de som ikke var i Skaunhallen fredag kveld er det ny mulighet i kveld: Da kjøres førjulsshowet på nytt…