Julehilsen fra SkaunNytt (Video)

SkaunNytt ønsker alle sine lesere en God Jul med sangen: "The Christmas Song" framført av Solfrid Stav.

SkaunNytt ønsker alle sine lesere en God Jul med sangen: «The Christmas Song» framført av Solfrid Stav.

Kjære lesere av SkaunNytt.

Den 20. november arrangerte Koret Våren,Viggja sin julekonsert i Børsa kirke. På konserten framførte også Solfrid Stav den vakre sangen: «The Christmas Song» som du kan høre i sin helhet på videoklippet nederst i artikkelen. Solfrid er 17 år og går på KVT. Hun går også på kulturskolen i Skaun.

SkaunNytt vil med dette ønske alle sine lesere en God jul og et riktig Godt nytt år. Vil samtidig benytte anledningen til å takke så mye for alle de tips og tilbakemeldinger som har kommet inn, og ikke minst for den positive mottakelsen SkaunNytt har fått blant innbyggerne i Skaun.

År 2016 ble et mer turbulent år enn beregnet for undertegnede, og særlig siste halvår ble det dessverre noe redusert aktivet på SkaunNytt. Med et nytt år rett om hjørnet, er håpet at det blir mer tid og kapasitet til å øke aktiviteten igjen i 2017.

Jeg håper at dere vil fortsette å bidra med innspill og tips om stort og smått som rører seg i kommunen vår. Ambisjonen er fremdeles at SkaunNytt skal være et nært og lokalt supplement til de andre (og litt større) nyhetsaktørene i distriktet.

Håper dere alle kommer i julestemning og koser dere med sangen nedenfor 🙂

Vennlig julehilsen

Gunnar Reitan

VIDEO: