Klar for lune toner og frisk sang (video)

GLEDER SEG TIL KONSERT: (f.v) Jo Sverre Sande, Elise Eid, Dirigent Stein Nilsen (bakerst) og Kåre Rønningen (leder i Eggkleiva mannskor).

Til helga braker det nok en gang løs med det tradisjonelle førjulsshowet til Eggkleiva mannskor. Det blir rom for både julemusikk, varme viser, pluss noe litt mer rockete innslag i konserten.

Nestleder i Eggkleiva mannskor, Robert Øyum-Jakobsen forteller til SkaunNytt at forestillingen fredag den 24.november allerede er utsolgt, men at det fremdeles er noen ledige plasser igjen på de to konsertene som skal holdes lørdag 25.november.

– Vi gleder oss enormt mye til å vise fram repertoaret vi har satt sammen i år, sier Øyum-Jakobsen. Det blir mye kos og utrolig bra stemning! Vi har har også fått med oss to kjempedyktige gjesteartister som vi tror virkelig vil gjøre et dypt inntrykk på publikum, forteller han.

Gjesteartister
Gjesteartister i år er Jo Sverre Sande i fra Rinndalen og Elise Eid i fra Hølonda. Begge er ganske unge men har holdt på veldig mye med musikk.

Sande har allerede en aktiv og suksessrik karriere bak seg. Sommeren 2016 mottok Jo Sverre et stipend på Musikkfest Trondheim, som en av de mest lovende artistene i Midt-Norge. Låter som «Takka fer det oss ha fått» og «Ka om» har vært spilt jevnlig på riksdekkende radio det siste året. Jo Sverre synger på kav rindaling og kan beskrives som en underfundig og ektefølt visepopsanger.

FULLT FOKUS: (f.h) Elise Eid og Jo Sverre Sande fant tonen med Eggkleiva mannskor.

FULLT FOKUS: (f.h) Elise Eid og Jo Sverre Sande fant tonen med Eggkleiva mannskor.

Eid har vokst opp i en musikalsk familie og har drevet med sang og musikk hele livet. Hun går nå første året på videregående, men drømmen er å gjøre det stort innen musikk. Veien dit går i følge henne selv gjennom å holde på så mye med musikk som mulig. Sjangermessig beskriver hun seg selv som allsidig, men er for tiden mest interessert i både eldre og ny popmusikk.

Video
Sist tirsdag møttes koret, gjesteartistene og hele bandet opp til øving i forsamlingshuset Fossvang i Eggkleiva. SkaunNytt tok turen innom og fikk en smakebit på det som skal serveres i helga.

Nedenfor kan du se et lite videoklipp fra øvingen:

I SkaunNytt sine litt ukyndige musikkører hørtes konserten helt fantastisk ut på øving, og enda bedre blir det nok i helga etter å ha gjort ferdig øvingsøktene i løpet av uka her. Konserten anbefales på det varmeste.

For mer informasjon se:
Eggkleiva mannskor på facebook