Klart for Kvernsjørennet igjen

Kvernsjørennet ble arrangert første gang i 1978. Frem til og med 2014 har dette rennet vært et fast innslag i Børsa IL sin aktivitetskalender. I 2015 ble rennet avlyst fordi det ikke var nok snø. – Nå er vi i gang igjen, forteller Bea Napsøy Larsen i Børsa IL.

Søndag 3. februar blir det 28. Kvernsjørennet arrangert. -Vi håper at folk synes om dette tilbudet, slik at vi kan gjøre dette til et årlig renn igjen, sier Bea. Oppmøte og påmelding skjer på Lyngstua i Børsa. Her er både start- og målområdet for rennet.

Rennet som først og fremst er et turrenn, passer godt for familier. Du kan velge mellom lang løype på ca 18 km og kort løype ca 12 km,  eller å gå tur-retur Julvollhytta.

-Om du har med små barn eller av andre grunner ønsker en kortere tur, er det bare å snu å gå tilbake til Lyngstua. Alle får en premie, uansett lengde på løypa du går, forteller Bea. Alle barn til og med 12 år får premie. I tillegg blir det flotte uttrekks-premier på startnummeret, så her kan alle kan vinne.

-Premiebordet er spennende med mange fine og varierte gaver fra lokalt næringsliv, som gavekort, fruktkurv og premier fra Sport 1 Oppdal.  I tillegg har vi premier fra vår sponsor Orkdalsbanken. Og Børsa IL stiller selv med diverse premier, forteller Bea. Og lover at dette blir både morsomt og spennende for alle som deltar.

-Og ikke minst, det er også premie for 5. og 10. og 20.gangs deltagelse i dette rennet, påpeker hun.

Det blir salg av mat og drikke på både Lyngstua og Julvollhytta, og denne dagen er det gratis saft!

-Hovedmålet vårt er at folk skal komme seg ut på en skitur i et fantastisk skiterreng, og kose seg sammen på tur, avslutter Bea.

For mer info se  Børsa IL sin hjemmeside

PS! Det er trippelpremie for de som deltar på alle tre turrennene Kvernsjørennet, Djupsjørennet og Erlendrennet. Dette er et gavekort fra Korn i Buvika på kr  300,-.

 

Annonse
Annonse