Kvinnefotball i Skaun BK igjen

Illustrasjonsbilde.

Skaun BK stiller igjen med et kvinnelag i fotball. Laget spiller sin første seriekamp mandag 23. april kl. 20.00, på Moan idrettspark i Børsa. – Vi har endelig klart å få på plass et kvinnelag i 7-er fotball, forteller lagleder Jan Arve Nilsen.

Skaun BK var en av de to første kvinnelag i Trøndelag da vi startet i 1975. Laget spilte i 1. div i mange år. -I de siste årene har vi ikke klart å stille med kvinnelag i Skaun, men nå er vi endelig på banen igjen, sier han. På siste spillermøte var det ikke langt unna tjue interesserte. Hun yngste som er med er 16 år.

Jan Arve forteller at denne gjengen her har trent sammen siden i fjor. Primus motor for å få etablert laget er Ina Tillereggen. Laget har trent en gang i uka, og har vært veldig fleksibel i forhold til forventningene til hver enkelt spiller. Målet har hele tiden vært at alle som har lyst til å være med får muligheten, selv om man ikke kan stille på alle treningene eller alle kampene.

-Laget spiller i en lokal serie for Trondheim med omegn. Slik slipper vi å dra så langt, sier Nilsen.

Han benytter sjansen til å oppfordre folk til å møte opp i morgen (mandag 23. april kl.20.00), og bli med å heie på gjengen. Dette er en historisk kamp. Det spilles igjen kvinnefotball i Skaun BK, avslutter laglederen.

Annonse
Annonse