Lokal sponsor gir 50 kroner for hver tilskuer som kommer på kamp

Lørdag kl. 13.30 under G12 kampen, så gir  SpareBank 1 SMN og EiendomsMegler 1 i Børsa, 50 kr for hver tilskuer som kommer. -Vi ønsker med dette å gi et økonomisk bidrag til klubbkassa, skriver Thomas Solum Lystad, Banksjef SpareBank 1 SMN, på klubbens facebookside.

Vi er stolte av å være samarbeidspartnere for dere og vi ønsker derfor å gi en liten ekstra gest til klubben på tampen av en lang sesong. Det er med stor glede, og med en god porsjon stolthet, vi ser at klubben sørger for et fantastisk godt håndballtilbud i vår kommune, år etter år. Tusen takk for en flott innsats.

Vi har derfor bestemt oss for at på lørdag kl. 13.30 under G12 kampen, så gir vi i SpareBank 1 SMN og EiendomsMegler 1 i Børsa, 50 kr for hver tilskuer som kommer.

Vi oppfordrer også alle tilskuere og de andre sponsorene til å gi 1kr eller fler pr. tilskuer. Vi har foreslått å kalle dette for kronekampen, og skal være et økonomisk bidrag til klubbkassa.

Dette kan gjøres via klubbens vipps konto når tilskuertallet foreligger.

Ta med venner og familie på lørdag for å gi et skikkelig bidrag til klubben, i tillegg til at vi får heiet litt ekstra på håndballgutta som skal spille. Vil tro det vil være ekstra gøy for guttene med årets beste tilskuertall i Skaunhallen. Heia Skaun! Sammen får vi ting til å skje 😊. Sportslig hilsen, på vegne av samarbeidspartnere SpareBank 1 SMN og EiendomsMegler 1, Thomas Solum Lystad, Banksjef SpareBank 1 SMN.