Nå braker det løs med Eggkleiva mannskor!

Eggkleiva Mannskor er klar for nytt førjulshow. Bildet er fra førjulshowet i 2017.

Eggkleiva mannskor holder stø kurs og nok et førjulsshow er i emning. I år er 30. november og 1. desember datoene for forestillinga. Årets gjesteartist er Marthe Valle, opprinnelig fra Harstad, men nå bosatt i Bergen. Hun er en artist og låtskriver som synger med sin vakre nordnorske dialekt.

Dette blir definitivt siste gang førjulsshow settes opp i Børsa samfunnshus.  Nybygget med ungdomsskole og kulturhus skal stå ferdig i Børsa sentrum i oktober 2019. – Det blir med andre ord et spesielt og følelsesladet show denne gang, da Børsa samfunnshus har vært en kjær og viktig arena for Eggkleiva mannskor i mange år, skriver Eggkleiva mannskor i sin pressemelding.

Showet vil bygge på samme lest som i de senere år, med et meget godt orkester ledet av musikalsk leder Stein Nilsen, solister fra egne rekker og ikke minst Eggkleiva mannskor selv! Som vanlig har koret også noen overraskelser i ermet – som det trofaste publikummet vil få stor glede av!

I år velger vi nok en gang å se nordover etter gjesteartist. Vi hadde i 2012 et meget godt samarbeid med Moddi fra Troms. Denne gang har vi fått med oss Marthe Valle, opprinnelig fra Harstad, men nå bosatt i Bergen. Hun er en artist og låtskriver som synger med sin vakre nordnorske dialekt.

Årets gjesteartist Marthe Valle. Foto: United Stage Norway as

Musikken hennes har en nærhet og varme som smyger seg under huden. Lydbildet i flere av sangene hennes kan minne mye om Kari Bremnes. Sanger som «Modig» og «Fader vår» er spilt jevnlig i radio.

Marthe Valle har også sunget inn «Er det du som kommer hjem» sammen med Trygve Skaug, kjent fra fjorårets Kristin på Husaby. Denne sangen er det stor sjanse for blir med i showet!

Valle gav i høst ut albumet Ro/uro. Albumet fikk gode anmeldelser i pressen. Hun har vunnet spellemann og spilt utallige konserter de siste 15 årene. Konsertene til Marthe byr både på humor og alvor, og hun har et stort engasjement for å fortelle medmenneskers historier gjennom musikken.

Se videohilsen fra Marthe Valle nedenfor: 

– Vi i Eggkleiva mannskor har stor tro på at årets førjulsshow nok en gang blir tidenes beste!

Har du ennå ikke skaffet deg billetter kan de skaffes hos Ticketmaster

Annonse
Annonse