Nok en vellykket kulinarisk aften på Tangen

For 4. gang arrangerte Frivilligsentralen i Skaun kommune i samarbeide med Buvik pensjonistforening «Kulinarisk aften» for våre nye landsmenn og andre interesserte. Denne gangen var det hele 12 nasjonaliteter som var representert.

Foto og tekst innsendt av Eivind Stende (Buvik pensjonistforening)

Det var et vellykket arrangement, og til sammen kom det rundt 80 besøkende. Frivilligsentralen hadde ansvar for program og mat, mens Buvik pensjonistforening holdt lokaler.

Underholdning ble det også. Ingeborg Blækkan med sang og Einar Jensen med gitarspill. De framførte «Brigde over Troubled Water» av Simon & Garfunkel med innlevelse.

Servering fra et gedigent bord med bare utenlandske retter, men kortreist og hjemmelaget. Matkultur på sitt beste.

Det mest underholdende og inkluderende er sannsynligvis «Quizen». Der ble de nye landsmennene plassert sammen med lokale størrelser. Mange spørsmål, både noen lette og andre vanskelige. Et spennende spørsmål var: «Asia er den største verdensdelen. Hvor mange Norge tror du det er plass til i et Asia.»  I alt var det 20 spørsmål, og premien til beste gruppe var en pose med Twist, som ble delt med så mange det var biter til.

Til slutt spilte en av de aller nyeste landsmennene en gitarstub med sang.  Rosha Vole er fra Malawi og har vært i Norge i 2 uker.

Og konklusjonen er klar: Nok et vellykket samarbeid mellom Frivilligsentralen og Buvik pensjonistforening.

Annonse