Ny hud og velvære klinikk i Børsa

Siv Wiggen-Børsa-Hud og Velvære (4-2)

Siw Wiggen – Innehaver av Hud & Velvære Klinikken i Børsa (Foto: Gunnar Reitan)


SkaunNytt var på en snarvisitt innom den nye klinikken til Siw Wiggen for en liten prat. Hun driver Hud & Velvære Klinikken i Børsa, som hadde nyåpning for noen uker siden. Etter nesten ti års drift på Orkanger, valgte Siw å flytte klinikken til den kommunen som hun selv bor i.

– Det er mange, både kvinner og menn, som kan ha godt av litt fotpleie, og kanskje særlig dersom man bruker fottøy som er litt ekstra brutal mot føttene, slik som for eksempel vernesko, forteller hun.

Så det er ikke bare kvinner som kommer til klinikken?

– Nei, langt i fra. Når det gjelder særlig fotpleie og massasje er det ganske jevn fordeling mellom menn og kvinner som tar turen hit for behandling. Karer skal jo også ha føttene sine en stund, så da er det jo like viktig for dem, forsetter hun med et smil.

Foruten fotpleie og massasje, er det noe som er mer utpreget populært blant damer?

– Det er nok slanking som er mest i skuddet akkurat nå, men også negledesign og vippe extensions er veldig populært.

Har klinikken det samme tilbudet som da dere holdt til på Orkanger?

– I utgangspunktet ja, men vi er i ferd med å avslutte muligheten for å kunne ta piercing hos oss etter hvert. Vi holder også på med å utvide tilbudet på hudpleie. Dette er noe som kundene kan få vite mer om når de tar kontakt med oss.  Vi har også litt mer fleksible åpningstider enn tidligere, og vurderer behovet litt fra dag til dag på hvor lenge vi holder åpent. Men jeg er her vanligvis på alle hverdager fra klokka ni, skyter hun inn.

Siw opplyser også til SkaunNytt at det er bare å komme innom klinikken for å sjekke om hun har ledig tid der og da, eller for å sette opp en avtale med henne.

Hvordan ser du på næringslivet i Skaun? Er det bra med næringsvirksomhet i kommunen?

– Det finnes jo en god del næringsvirksomhet her allerede, men vi er en kommune med mye folk og stor vekst, så  jeg tror absolutt at kommunen har behov for å få etablert et mer variert og aktivt næringsliv framover.

Børsa-Hud og Velvære (10)

Hud & Velvære Klinikken i Børsa (Foto: Gunnar Reitan)