Ny leder i Skaun FrP

Nytt styre i Skaun FrP: (f.fv) Kim Rud Pedersen, Anita Gilde, Ole Kristian Fosli, Kjell Rune Kokås, Roy Michelsen. Inger Sofie Thomsen var ikke tilstede da bildet ble tatt (Foto: Privat)

Et enstemmig årsmøte valgte Kim Rud Petersen (46) som ny leder for Skaun FrP, under årsmøtet den 6.november i Skaun Rådhus.

Nyvalgt leder Petersen er født og oppvokst i Trondheim. Han og kona bygde hus i Eggkleiva og flyttet til Skaun kommune i 2011.

Petersen har i årevis jobbet som journalist og kommentator, blant annet i Radio 1 og TV2. De siste årene har han jobbet med kommunikasjon og konsulentvirksomhet både innenlands og utenlands.

Han sier selv han har vært politisk interessert helt fra 90-tallet. Som leder ønsker Petersen at Skaun FrP skal jobbe knallhardt for å redusere eiendomsskatten og avgiftene slik at det blir billigere å bosette seg samt å bo i kommunen, spesielt for barnefamilier i etableringsfasen. Videre synes han at transporttilbudet for både unge og eldre i kommunen må bli mye bedre enn dagens tilbud! Det største ønsket til Petersen er å gjøre Skaun til den beste bokommunen i Trøndelag. Sammen med seg på teamet har han: Anita Gilde, Roy Michelsen, Ole Kristian Fosli, Kjell Rune Kokås og Inger Sofie Thomsen.

Annonse
Annonse