Ny runde med populært julekor

Klar for å skape magisk julestemning (Foto: Privat)

Også i år forbereder Buvik Songlag seg på julekonsert i Buvik kirke, og inviterer skauninger til å bli med som julesangere i koret.

Har du lyst til å være med å synge julen inn sammen med Buvik Songlag? Nå kan alle som vil, bli med på et juleprosjekt som ender i en egen julekonsert i november.

Lasse Næss Leistad i Buvik Songlag forteller til SkaunNytt at dette er et kultur- og juleprosjekt hvor man gir mulighet å stå i koret for nye innbyggere, ikke fullt så nye innbyggere og for de som har bodd her hele livet.

– Alle over 16 år er velkomne til å delta i prosjektet, forteller Leistad. Målet er at vi blir så mange sangere under julekonserten at vi klarer å skape en magisk juleopplevelse for folket i bygda. Vi håper virkelig at folk har lyst å bli med på dette sammen med oss.

Klipp fra julekonserten i Buvik kirke 2017:

Sangglede
– Man trenger ikke å melde seg inn i koret, eller forplikte seg til noe, fortsetter Leistad. Dette dreier seg kun om å dele jule- og sangglede med hverandre. Repertoaret består av både kjente og kjære julesanger, samt litt mer moderne og stemningsfulle sanger.

– I år synger vi mange sanger fra i fjor, men også en del nye, forteller Leistad. Blant annet Fix You av Coldplay, og Hallelujah.

Koret har allerede hatt to øvelser av ca 15, og Leistad forteller at det allerede har begynt å komme en del nye folk.

Bilde fra øving 2018 (Foto: Privat)

– Alle er velkommen når som helst, og man må ikke være med på alle øvingene. Kom når du kan!

Øvelsene er på Buvik Skole kl. 19 – 21:30 på onsdager.

Julekonserten blir i Buvik Kirke 25.november

Klikk her for å følge Buvik songlag på facebook

Annonse