Onsdagskveld på Rossvoll

Høstens første «Onsdagskveld på Rossvoll» arrangeres onsdag 26. september kl. 19.30 på Skaun rådhus. -Da får vi besøk av Arnfinn Strømmevold som forteller om hvordan musikkteateret «Elden» ble til, forteller Sissel Roer Hagen. Tradisjonen tro serveres det kaffe og kringle på inngangsbilletten. 

Arnfinn Strømmevold forteller historien om hvordan musikkteateret Elden ble til – helt fra den spede begynnelsen i 1980 – og fram til i dag som en av Norges best besøkte og mest spektakulære friluftsteateroppsetninger.

Arnfinn framfører mange av de vakre sangene fra det utendørs musikkteateret – og vi får høre om den enorme utviklingen Elden har hatt og hva musikkteateret har betydd for Rørossamfunnet.

 Arnfinn Strømmevold (født 1955) er en musiker og kulturarbeider fra Røros. Han er låtskriver, vokalist og gitarist i bandet Bergstaden Old Stars. Han er en av to manusforfattere og komponister av musikkspillet «Elden» på Røros, og spilte rollen som «Per Åke Lind» fram til 2014. Stykket henter sin handling fra karolinernes marsj over Tydalsfjellene og angrepet på Røros i 1718. I 2015 ble han tildelt Sør-Trøndelag fylkes kulturp

Annonse