Ønsker du å låne bøker eller filmer til påske?

Ønsker du å låne bøker eller filmer til påske? Dette skriver Skaun folkebibliotek på sin facebookside. Skaun folkebibliotek er fortsatt stengt, men vi har nå en mulighet til å låne ut bøker via take-away, forteller leder for biblioteket Elin Berge.

Berge forteller at de har hatt mange henvendelser fra folk om å få låne bøker. Stengingen av biblioteket skjedde på kort varsel, og mange fikk nok ikke forberedt seg slik de ønsket med å låne bøker til påsken. Derfor har vi jobbet med å få til en ordning som nå er godkjent av smittelegen i Skaun.

-Vi er veldig glad for at vi kan bidra til at de leseglade for muligheten til å skaffe seg noen ekstra bøker eller filmer nå til påsken, sier hun.

Bestillingen skjer ved at du logger deg inn på biblioteket sine sider, søker opp de bøkene du ønsker, og bestiller. Biblioteket sine sider finner du på https://www.skaun.kommune.no/ eller på https://bibliotek.skaun.kommune.no/

Har du problemer med innlogging kan du også ta kontakt på e-post folkebiblioteket@skaun.kommune.no eller telefon 913 71 501 (hverdager 10:00 – 15:00).

Vi kan ikke garantere at vi har akkurat de bøkene du ønsker deg på biblioteket, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg dersom du ønsker det. Dersom du har bøker som står til avhenting på biblioteket kan disse også hentes på samme måte.

Når bøkene er klare til henting sender vi deg en SMS. Bøkene utleveres i en pose gjennom vårt nyopprettede «take-away-vindu» ved hovedinngangen.

-Denne ordningen har vi åpen til og med tirsdag neste uke, avslutter Berge. Og anbefaler ellers alle om å følge med på på bibliotekets facebookside, der skjer det noe hver dag kan hun avsløre.

• Det er kun lånere som tar kontakt på forhånd som får hente bøker. Det blir ikke mulighet til å komme inn på biblioteket.
• Vi følger selvfølgelig alle smittevernregler når vi plukker bøker. Alle bøkene vi plukker har stått på hylla de ukene vi har hatt stengt.
• Det er dessverre ikke mulig å fjernlåne bøker fra andre bibliotek.
• Lånere som ikke har mulighet til å hente bøkene selv, kan få de tilkjørt gjennom frivilligsentralen sin tjeneste etter nærmere avtale.
• Bøker som du allerede har lånt, eller kommer til å låne, beholder du hjemme inntil videre. Dette for å unngå smittefaren mest mulig.

Annonse