Orkla Sparebank innfører tiltak for å begrense spredning av Koronaviruset

Orkla Sparebank ønsker å bidra til å redusere risikoen for spredning av koronaviruset, og innfører derfor tiltak for å begrense spredning av Koronaviruset. Banken forteller i en pressemeldng at de derfor har besluttet å stenge alle kontorer for ikke planlagt besøk fra og med torsdag 12. mars. Det vurderes fortløpende hvor lenge dette tiltaket varer.

Dette fører til at dørene til banken vil være stengt, men møter som avtales kan gjennomføres. Dersom besøkende kjenner på symptomer eller er i karantene må banken kontaktes.

Digitale løsninger som mobilbank og nettbank vil være i normal drift. Det vil også minibanker og innskuddsautomater. Kunder oppfordres til å bruke slike løsninger i så stor grad det lar seg gjøre, men banken vil også være behjelpelig på telefon og via digitale kanaler.

Orkla Sparebank har alltid vært opptatt av omsorg for kunder og lokalsamfunn. Når det oppstår en slik krise som vi opplever nå, er banken opptatt av å begrense konsekvensene forprivatpersoner, næringsliv og lokalsamfunn. I en slik ekstraordinær situasjon kan det oppstå behov for god økonomisk rådgivning og finansielle løsninger. Et godt råd er å ta kontakt med banken sin dersom man er usikker på hvordan man skal håndtere økonomien som følge av krisen.

Klikk her for oppdatert Korona-relatert informasjon i fra Orkla sparebank

Annonse