Skaun IL tilbyr egen idrettsskole for barn

Målet med Skaun Idrettskole er å skape glede og nysgjerrighet for ulike former for fysisk aktivitet hos barna. Hovedfokuset er at barna opplever mestring, trivsel og utvikling.

-I planene våre er det lagt til rette for et variert tilbud der barna får utviklet sin grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter tilpasset alder, skriver Skaun IL på sin hjemmeside.

Aktiviteter
Alle aktivitetene følger skoleruta 2018/19 og foregår gjennom 20 uker, i tillegg til to sosiale arrangementer hvor barnet kan ha med seg sin familie (oppstart og avslutning).  Vi skal være inne og ute, på bakken, i lufta, i klatrevegg og i vann.

I løpet av høsten vil barna få tilbud om klatring i Klatrehallen på Orkanger, lommelykttur på senhøsten, basistrening og variert ballek i gymsal (Jåren-Råbygda) og hinderløype.

Vi starter med en oppstartsdag på Ramsjøbu i høst hvor hele familien kan delta. Her får alle utdelt en spesialdesignet t-skjorte for elever ved Skaun Idrettsskole.

Også til våren har vi eksempler på varierte aktiviteter på planen: svømmetrening – og lek med instruktør (Eid), friidrett og ikke minst en avslutning hvor vi feirer ‘avgangselevene’ ved Skaun Idrettsskole. Vi kommer også til å samles for felles kveldsmat etter aktivitet nå og da.

Begrenset antall plasser
Til sammen kan vi tilby 24 barn plass dette skoleåret. Målgruppen er barn i 1-4. klasse. Barna blir delt i 2 grupper for å unngå for stor barnegruppe, og disse vil ha aktiviteter på ulike tidspunkter (men samme dag). Dette kommer klart frem i aktivitetsplanen som barna vil få etter hvert. Aktivitetsplanen har opplysninger om type aktivitet, dato, sted, instruktører og annen informasjon.

Det barna trenger av utstyr for å delta på idrettsskolen er badetøy, joggesko (både innendørs og utendørs), treningstøy og drikkeflaske. Annet utstyr som kreves vil dekkes gjennom idrettsskolen.

Påmelding og egenandel
Egenandel for å delta på Idrettsskolen er 500 kr pr barn, og vi kan tilby søskenrabatt på 200 kr. Du kan nå melde på ditt barn på Skaun Idrettsskole ved å klikke deg inn her.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende. Det er viktig å gi tidlig beskjed om du må trekke deg da det kan være venteliste for å delta. Idrettsskolen har et tak på 24 elever, og det er prinsippet om førstemann til mølla som gjelder.  Om det er flere barn i familien som skal delta, må det fylles ut et skjema per barn.

Bekreftelse på om barnet er tatt opp ved Skaun Idrettsskole skjer fortløpende og senest 15. august 2018. Faktura sendes sammen med bekreftelsen på at barnet er tatt opp.

Har du spørsmål?
Lurer du på noe, nøl ikke med å kontakte oss. Vi gleder oss veldig til å sette i gang, og har stor tro på at Skaun Idrettsskole blir gøy!

Cecilie Stav (leder for aktiviteter)                m. 452 48 718

Bente Heggem Kojan (prosjektleder)           m. 932 82 223

Annonse