Rockekonsert med hyllest til Chuck Berry

Daniel Røssing og Chuck Berry

Tirsdag formiddag kan du oppleve en skikkelig rockekonsert på Rossvollheimen, med en musikalsk hyllest av Chuck Berry. Det er bandet Daniel Røssing trio som vil stå for musikken. Daniel Røssing er fra Skogn og omtales som et supertalent på piano. Røssing var i en alder av 21 år med som pianist i bandet til Chuck Berry, på en fire måneders verdensturne.

Turid Olsø er med som arrangør fra Rossvollheimen, og hun forteller at dette er tredje året de avholder utendørskonsert i Børsa.

– De to siste gangene var en stor suksess så vi ønsker å videreføre arrangement med utendørskonserter på Rossvollheimen, sier Olsø. De to foregående gangene hadde vi funky jazz på programmet, men denne gangen prøver vi oss med ordentlig god gammelrock. Dette vil svinge godt, så her er det bare og ta frem rockefoten!

Mat og drikke
I tillegg til god musikk blir det også mulighet for å kjøpe seg litt god mat og drikke.

– Vi fyrer opp grillen, og det blir salg av pølse og burger. Vi har også søkt om skjenkebevilling, for er det rockekonsert så skal det være mulig å få seg en øl, ikke minst med tanke på de som ellers ikke så lett kommer seg på konsert!

Samvær
Konserten er åpen for alle, og det blir samvær med de av kommunens eldre som bor på sykehjemmet, samt dagbrukere.

– Vi har invitert flere andre spreke eldre og yngre, og det blir kanskje også samvær med «naboer», da sykehjemmet på Orkanger er spesielt invitert, forteller Olsø.

– Det blir strålende musikk og topp stemning, og selvfølgelig har vi bestilt godt vær, så vi håper mange møter opp på konserten, avslutter Olsø.

Arrangør er Rossvollheimen, Skaun kultur, fritid og frivillighet samt Skaun demensforening, og konserten holdes på Rossvollheimen, tirsdag 28. mai kl 11.30.

Annonse
Annonse