SkaunNytt i ny drakt og med ny eier

cropped-SkaunnyttLOGO2.jpgPå grunn av tidligere redaktør Jørund Leraan sin sykdom det siste halvannet året, har det dessverre vært stille på SkaunNytt en god stund.

Undertegnede har nå blitt enig med Jørund om å ta over SkaunNytt. Målet er å få til ei lokal nettavis som kan være et tillegg, og supplement til de etablerte medier.

SkaunNytt har ingen ansatte, og driftes hovedsaklig med frivillig innsats på hobbybasis. Tips og innspill fra publikum vil derfor spille en stor rolle for å kunne holde nettavisa oppdatert med smått og stort av ting som foregår i lokalmiljøet.

Undertegnede har tatt på seg en liten redaktørrolle i nettavisa, og vil ved ledig kapasitet lage reportasjer og gjøre intervjuer etc, men det sier seg selv at en person ikke kan rekke over alt.

Er du med på, eller vet om noe som du mener fortjener oppmerksomhet, så skriv gjerne noen ord om dette og send inn, aller helst med et bilde (eller flere). Video går også bra! Man må selvfølgelig ta forbehold om at ikke alt som sendes inn vil bli publisert, samt forbehold om retten til å redigere/forkorte innspill til avisa.

Da gjenstår det bare å ønske alle innbyggere i Skaun lykke til med en «ny» lokal nettavis 🙂

Med vennlig hilsen
Gunnar Reitan

(Ny)Redaktør i SkaunNytt