Velfortjent pris

Velfortjent pris (f.v) Erling Lofgren, Åge Johansen, Ordfører Jon P. Husby, Anita Johansen og Erling Sjømo (Foto: Viggo Raju Jakobsen, Globetrotter event & artist as).

Velfortjent pris (f.v) Erling Lofgren, Åge Johansen, Ordfører Jon P. Husby, Anita Johansen og Erling Sjømo (Foto: Viggo Raju Jakobsen, Globetrotter event & artist as).

Erling Lofgren, Åge Johansen, Anita Johansen og Erling Sjømo ble kåret til Årets ildsjeler under Idrettens hederskveld fredag 6.oktober. De fire prisvinnerne har alle gjort en enorm jobb for Skaun Håndballklubb, med frivillig arbeid og dugnadsinnsats.

Veldig fortjent
Styremedlem i Skaun Håndballklubb, Reidar Krogseth, sier til SkaunNytt at dette er en pris som er veldig fortjent.

– De har stått på i en årrekke og vi er utrolig takknemlige for den innsatsen de har lagt ned, sier Krogseth. Idretten er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne holde virksomheten i gang, og disse fire har absolutt stått på for klubben.

Ordførerne delte ut prisene
Ordførerne i fra alle kommunene i Sør-Trøndelag var invitert til å dele ut priser til prisvinnerne i fra sin egen kommune, og det var Skaun-ordfører Jon P. Husby som stod for utdelingen av prisen for Årets ildsjeler.

Helt fantastisk
Krogseth forteller at det var en kjempeflott opplevelse å få være med på Royal Garden og se de fire motta prisen.

– Det var helt fantastisk å få overvære at våre fire dugnadshelter ble hyllet av mange hundre idrettsfolk. Det var så utrolig fortjent, og det var en fin og verdig markering.

Krogseth forteller at i tillegg å overvære prisutdelingen, også var en annen grunn til at det ble litt ekstra spesielt å være med på Idrettens hederskveld i år.

– Dette er siste gangen at det deles ut priser for Sør-Trøndelag idrettskrets, forteller han. Neste år har jo Nord- og Sør-Trøndelag slått seg sammen til èn krets, og da blir det prisutdelinger for hele Trøndelag under ett.

Kaffe og vafler
Krogseth skryter hemningsløst av de fire dugnadsheltene i klubben, og forteller at de stiller opp som salgspersonale, legger til rette, og hjelper til der det trengs. Dette har de gjort år etter år. Han trekker samtidig fram Erling Lofgren, som visstnok må «bestikkes» med kaffe og vafler for å få motoren i gang.

– Erling Lofgren er en flott kar, og han har også vært dommer i mange år, pluss at han har sittet mye i sekretariatet for Damer 3. Han sier aldri nei bare han får seg en kaffe og en vaffel, sier Krogseth og ler. Det kreves at vaflene er på plass og at kaffekoppen står klar. Da kan du be ham om hva som helst. Det er et must!

Egen feiring
I tillegg til markeringen på Royal Garden kommer håndballklubben også til å arrangere en egen feiring av de fire ildsjelene i Skaunhallen.

– Vi i klubben ønsker å hylle dem med en egen markering litt senere, så vi alle får gratulert dem ordentlig, sier Krogseth.

SkaunNytt hiver seg på og gratulerer så mye med prisen.