Anita Hegerland kommer til Vennatunet

Anita Hegerland og svigersønnen skal opptre på Vennatunet (Foto: Privat)

Torsdag 6.desember er det to arrangementer som utpeker seg spesielt for seniorer i Skaun, da kommer nemlig Anita Hegerland til Venntanunet, og det blir julemesse på Rossvollheimen.

Vennatunet blir det underholdning og julesanger med Anita Hegerland, i forbindelse med torsdagskafeen fra 11.00 til 12.00, og hun har med seg svigersønnen som gitarist.

Hegerland var en internasjonal barnestjerne i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Sveits, Holland, Belgia, Luxembourg og Bulgaria på 1960-tallet og 1970-tallet med adskillige, store hits. Hun er også Norges første millionselgende artist.

Som voksen artist har hun turnert på forskjellige steder i verden, og gitt ut CD. Hegeland er en nær, folkelig og tilgjengelig artist hjemme i Norge. Og hun synger like gjerne i tyske tv-show for mange titalls millioner på julekvelden, i kirkekonsert med enkelt gitarakkompagnement i en bygdekirke, eller turnerer med powerrock-bandet Starfish. (Kilde: Frikk Musikk)

Julemesse
Torsdag er det også julemesse på Rossvollheimen fra klokka 10.30 til 13.00. Rossvollheimen ønsker alle velkommen, og sier «Ta turen til Rossvollheimen og kom i julestemning». Det er mulighet for å få kjøpt mange fine julegaver som er laget på huset. Kokken stiller med julebuffet som serveres 11.00 – 13.00. (påmelding for mat gjøres på tlf 72867338).