Bli med på ordførertur

Ordfører Jon P. Husby og turfølge fra en tidligere tur (Foto: Privat)

Onsdag 12. juni blir det nok en gang anledning til å bli med ordfører Jon P. Husby på en fin liten gåtur i Skaunamarka. Da avholdes nemlig «Ordførerens tur» for 13. gang, og denne gangen går turen fra Rossmyra til Rundhaugen.

Det er Trondheimsregionens Friluftsråd som også i år har utfordret ordførerne i regionen til å ta sine innbyggere med ut på tur. Tidligere i år har Trondheim, Malvik, Klæbu og Selbu allerede arrangert sine ordførerturer. Etter Skaun er det Melhus som står for tur den 13. juni.

Daglig leder for Trondheimsregionens friluftsråd, Knut Erling Flataker forteller at «Ordførerens tur» blant annet er et bidrag for å fremme friluftsliv som en helsebringende, trivselskapende og miljøvennlig fritidsaktivitet. Samt en ypperlig mulighet for å bli bedre kjent i eget og andre områder i regionen.

På Skaun kommunes webside står det følgende om turen:

Skaun kommune ved ordfører Jon P Husby inviterer sammen med Trondheimsregionens friluftsråd til ordførertur til Rundhaugen på Mjølhuskjølen onsdag 12. juni kl. 18.00.

  • Avgang fra parkeringsplassen ved Rossmyra kl. 18.00. Dette er en fin tur på ca. 4 kilometer tur/retur.
  • For å komme til parkeringsplassen på Rossmyra, følg fylkesvei 6623/ Byavegen til avkjøringa til Mjølhusvegen. Det vil bli skilta ved avkjøringa til Mjølhusvegen.
  • Det er bomvei fram til parkeringsplassen på Rossmyra.

Det blir servert kaffe og saft oppe på Rundhaugen.

Denne turen er tur nr 21. i boka «På tur i Skaun».

God tur!

Bilde fra en tidligere tur med ordfører Jon P. Husby (Foto: Privat)