Få med deg «kronekampen» i Skaunhallen på lørdag

Forrige «kronekamp» fikk klubben en sjekk på kr 7 500,- for antall tilskuere: Fra venstre Reidar Krogseth (Skaun Håndballklubb) og Thomas Solum Lystad (Banksjef SpareBank 1 SMN).

Klar for nok en stor håndballhelg i Skaunhallen? Til helgen arrangerer Skaun Håndballklubb og SpareBank 1 SMN i den forbindelse en ny versjon av «kronekampen».

-Vi i SpareBank 1 SMN har gjennom flere sesonger vært stolte  samarbeidspartnere med Skaun Håndballklubb, og vi er svært godt fornøyd med det flotte håndballtilbudet klubben tilbyr, ikke bare for barn og unge, men også for de som vil spille håndball videre som voksen. Et bredt og godt aktivitetstilbud som er med på å gjøre kommunen vår til et flott sted å bo, sier Banksjef i SpareBank 1 SMN, Thomas Solum Lystad.

-Det er imponerende hvordan klubben har skapt et flott idrettsmiljø i kommunen vår, og framstår som det beste «håndballvalget» helt fra Viggja, via Skaun og Børsa, og til Buvika. Det er et imponerende arbeid som er lagt ned over lang tid, sier Lystad.

Sparebank 1 ønsker derfor å gjenta suksessen fra i vår, hvor vi dro i gang «kronekampen» som en gest for det fine arbeidet klubben gjør. Lørdag den 30.november drar vi i gang en ny «kronekamp» når J16 skal spille kamp i Skaunhallen.

-Her håper vi på godt oppmøte fra skauningene, noe som vil gi klingende mynt i klubbkassen.Til kampen gir SpareBank 1 SMN i samarbeid med EiendomsMegler1 30 kr. pr. tilskuer som kommer, forteller Reidar Krogseth som er veldig godt fornøyd med det samarbeidet klubben har med Sparebank 1 og Eiendomsmegler1 i Skaun.

Så nå gjelder det å fylle opp Skaunhallen på lørdag 30. november, avkast er kl. 14.45!

Det vil i tillegg bli trekning av flotte premier, og banken bidrar også med noen funksjoner rundt selve arrangementet.

-På kampen spanderer vi også en kopp kaffe, ferdig servert på tribunen! Dette blir en knallbra håndballopplevelse, sier Lystad.

SpareBank 1 SMN oppfordrer også til at andre tilskuere gir etter evne ut i fra antall tilskuere som kommer, slik at klubben virkelig kan få nytte av en fullstappet hall som heier jentene fram til seier.

-Vi ønsker å bidra til at klubben har et solid økonomisk fundament. Det er så utrolig mange flinke folk som stiller opp og bidrar på en forbilledlig måte i Skaun håndballklubb, avslutter Lystad. Og er spent på om de klarer å slå forrige beløp som var på kr 7 500,-.

Og håper på en fullsatt skaunhall på «kronekampen», lørdag 30. november kl. 14.45.