G.O.D.S til Klubb 1 i Skaun

G.O.D.S

G.O.D.S på konsert på Bakklandet i Trondheim (Screendump: YouTube)

Inviterer til rusfri gratiskonsert for ungdom som er unge nok – 16.mai

Nå kommer G.O.D.S (GODE ORD DØR SIST) til Klubb 1!

G.O.D.S består av to rappere i fra Trondheim –  Børek (Erik Bruset) og Tfuzz (Trond Wiger).  De spiller musikk innen genren hiphop og rap, og har utgitt flere CD’er, samt opptrådt både i utlandet og Norge. De har blitt særlig kjent for sitt sosiale engasjement i tekstene sine.

Både Trond og Erik holder workshops innen tekstskriving og hip hop. Trond ble forøvrig kåret som årets fylkeskunstner (2012) og har turnert gjennom rikskonsertene.

Nedenfor kan du se G.O.D.S med låta SVART OG KVITT GULL  – Artikkelen fortsetter under videoen.

Gjør det på trøndersk
Leder for Klubb 1, Veronica Mortensen, forteller til SkaunNytt at valget av band falt på G.O.D.S fordi de er artister med bra tekster og musikk. – Det at gruppa er lokale og at de gjør det på trøndersk er også et stort pluss, sier hun.

Rusfritt alternativ 16.mai
– Tidligere har det vært arrangert «scenen er din» og diskotek på 16.mai, forteller Veronica. Denne våren ønsket klubbstyret å holde konsert. Dette er et rusfritt arrangement for ungdom i alderen 8. klasse – 19 år. Vi har holdt åpen klubb den 16.mai de siste tre årene, som et rusfritt alternativ til andre fester denne dagen, og det er noe vi ønsker å fortsette med. Nå håper vi ungdommene møter opp, avslutter hun.

Informasjon:

  • Klubb 1 holder til på Skaun ungdomsskole
  • De holder åpent 16.mai 18:00 – 22:00
  • G.O.D.S spiller ca 20:00

Klikk her for arrangementet på facebook