Gleder seg til Eurogym 2016

LoddsalgOIF01

(f.v) Kristian Gjersvold og Mats Meistad med loddsalg for å finansiere idrettstur til Tsjekkia

Fredag ettermiddag satt det to trivelige karer på Coop butikken i Børsa og solgte lodd, med marsipanstang og sjokolade som premier.

Kristian Gjersvold fra Buvika, og Mats Meistad fra Børsa, begge turnere i OIF-Turn, er sammen med resten av laget invtert til å være med på en treningssamling i Tsjekkia 18-24.juli, som kalles for Eurogym 2016. Der vil det delta idrettsutøvere og turnere i fra hele Europa.

Tekst og foto: Gunnar Reitan

Deltakerne må finansiere turen selv, men alle de rundt tretti turnerne i laget har satt i gang aktiviteter for å samle inn penger til de som har meldt seg på turen.

Kristian og Mats samler inn særskilt for Skaun-turnerne, og de hadde holdt på med loddsalg i ca fire timer da SkaunNytt hilste på dem.

Hvor lenge kommer dere til å sitte her?

– Vi sitter her til vi har solgt ut alle loddene, svarer Kristian og smiler blidt.

Han forteller videre at Eurogym turen er en milepæl for mange av turnerne i OIF, og at dette er noe som de ser veldig fram til.

– Vi gleder oss også veldig mye til å delta på OpplandsPokalen i april, legger han til.

Bir ikke loddene utsolgt i løpet av fredagskvelden, så er det en stor mulighet for at du møter dem på Coop Børsa i løpet av lørdagen.

SkaunNytt ønsker både Kristian og Mats, samt alle turnerne i OIF, lykke til med innsamlingen, Tsjekkiaturen, og ikke minst konkuransene framover.