Idol-Bendik klar for mini-festival i Skaun (video)

Bendik Solberg opptrer under Kristin på Husabys mini-festival.

Lørdag 27. juni braker det løs med en egen mini-festival i Skaun, med Kulturfestivalen Kristin på Husaby som arrangør. Det blir konsert med ulike band og artister, humor og intervju. Arrangementet foregår i Øysteinsalen i Børsa, og det er både mulighet til å oppleve det live, eller strømmet via facebook.

En av artistene som skal opptre, er vår alles kjære «Idol-Bendik», som for anledningen har fått bandet «En lille Pose Kim Larsen» med seg som komp. Skaunnytt tok en kjapp tur innom øving nå før helga, og det høres ut som at de begynner å ha det meste klart til lørdagens konsert. Se video nedenfor.

VIDEO:

Foruten Bendik og En lille Pose Kim Larsen, blir det også musikk med Sparrows og UFO. I tillegg får vi et gjensyn med «Sjøla» (Aashild Grønning), og intervju med Bendik og Ivar Gafseth.

Plaster på såret
Styreleder i Kristin på Husaby, Eirik Hoff forteller at mini-festivalen er ment som et lite plaster på såret, siden årets Kristin på Husaby måtte avlyses på grunn av korona krisen.

– Vi har prøvd å sy sammen noe som vi tror vil falle i smak for de fleste, og vi er glade for at vi i hvert fall kan tilby noe på det kulturelle planet nå i sommer, sier Hoff. Det har vært tørke for ganske mange kultur-aktører de siste månedene, så dette kan kanskje ansees som en forsiktig oppstart, etter korona.

– Nå håper vi at så mange som mulig enten tar turen til Øystensalen, eller benker seg foran facebook, førstkommende lørdag, avslutter Hoff.

For mer info om arrangementet kan du besøke: husaby.no