Kommer til Skaunhallen i januar

Ingvard Wilhelmsen (Foto: YT Video)

I januar kommer Ingvard Wilhelmsen til Skaun med sitt populære foredrag: «Sjef over eget liv». Wilhelmsen har skrevet en rekke bøker, og er kjent fra både tv skjermen og media som en frittalende lege, som tar opp tema som mange andre kanskje ikke snakker så mye om.

Av Gunnar Reitan

Foredraget tar for seg blant annet «folks holdninger, hva de bruker livet og forholder seg til. Om livet, døden og all den grublingen folk holder på med» (iTromsø okt 2018). Wilhelmsen har dratt fulle hus med dette foredraget de siste par årene, og det er ingenting som tyder på at interessen har begynt å minke, snarere tvert i mot.

Håper å fylle Skaunhallen
Foredraget skal holdes i Skaunhallen den 8. januar, og det er fotballavdelingen i Buvik IL som har invitert ham hit til Skaun. Nestleder i fotballavdelingen, Inger-Marit Hindseth forteller at de har allerede solgt i underkant av 300 billetter til arrangementet.

– Det er hyggelig å se at folk stiller opp, og at vi åpenbart har truffet på noe som folk ønsker å høre på. Nå  håper vi at vi kan klare å fylle Skaunhallen i januar, sier Hindseth.

Passer for alle
Hun forteller at foredraget passer for alle som har følelser og holdninger.

– Og det er jo noe jeg vil tro de de fleste av oss har, sier hun med et smil.

Ettertraktet foredragsholder
Hindseth forteller også at det å få Wilhelmsen hit til Skaun, er noe de har jobbet med en god stund for å få til.

– Wilhelmsen er jo fullbooket langt frem i tid, så vi måtte vente i hele ti måneder for å få ham hit. Han er en ettertraktet foredragsholder, og selger ut billettene der han er.

Budskap som treffer mange
Hun forteller videre at Wilhelmsen har blitt mye brukt i tv sammenheng, blant annet på Lindmo og Mitt lille land.

– Jeg opplever det som at han har et budskap som treffer mange, i alle aldersgrupper og samfunnsklasser, sier Hindseth. Han tar opp viktige tema, som feks psykisk helse, på en utrolig humoristisk måte, og han er kjent for sin gode måte å formidle på.

Ønsker å bidra
Hvorfor står dere som idrettslag bak et slikt arrangement?

– Buvik IL er en av de største samfunnsaktørene i Buvika, og vi ønsker å bidra med å gi innbyggerne et godt og bredt tilbud. Å sette fokus på psykisk helse er like viktig som det å ha fokus på fysisk helse, sier hun.

Hun oppfordrer alle som kan, til å ta turen til Skaunhallen for å høre på Wilhelmsen, den 8.januar.

– Og hvis dette blir en suksess, så ønsker vi å ha slike arrangement oftere. Dette er et bidrag for å gjøre bygda vår mer attraktiv og levende, avslutter hun.

Klikk her for mer info om arrangementet

Annonse
Annonse