Markerer 20-årsjubileum med mange gode tilbud

Ingrid og Eirik ønsker alle kunder velkommen innom på onsdag 16. oktober. I tidsrommet 11-18 er det mange gode tilbud å få med seg.

Onsdag 16. oktober markerer BEST Børsa at bensinkjeden BEST Stasjon AS i år feirer 20-årsjubileum. Best er Norges eneste forhandlereide bensinstasjonskjede, med 130 stasjoner og energiforhandlere på landsbasis. Markeringen på onsdag skjer i tidsrommet fra kl 11.00 – 18.00.

Slagordet til Best er «påfyll til bil og til folk». – Kort fortalt handler dette om å yte god service og tilby de rette produktene til både bil og folk, sier stasjonseier Terje Lillesand. Tidligere i år feiret Best Børsa 10-årsjubileum. I dag omsetter bedriften for i overkant av 30 millioner kroner, og er arbeidsplassen til 10 personer i en kombinasjon av heltid og deltid.

På onsdag får Best Børsa besøk av representanter fra kjedekontoret. Kjedens jubileum markeres på de ulike Best-stasjonene gjennom hele året. Nå er turen kommet til Trøndelag og Best Børsa.

Det blir lykkehjul, brus, is, og utdeling av gaver til de heldige. – Vi kan ikke røpe alt, sier en litt hemmelighetsfull butikksjef. Som håper det blir ekstra mange som stikker innom i løpet av onsdag.