Offisiell åpning av Bautaen kulturhus og den 10. Vinterkulturuka

Arkivfoto: Fra åpningen av Skaun folkebibliotek november 2019.

Det inviteres til en høytidelig og flott åpnings-arrangement, med innslag fra lokale utøvere og gjester. Bautaen kulturhus og nye Skaun ungdomsskole åpnes med et smell, lørdag 25. januar.

-Dette sammenfaller med den 10. Vinterkulturuka, så vi feier samtidig jubileum for en av de viktigste kulturbegivenhetene i Skaun, uttaler Steinar Haugen.

Det blir høytidelig åpning ved fylkeskulturleder Karen Espelund, og utdeling av kulturstipend og kommunens frivilligpris ved ordfører Gunn Iversen Stokke.

Det nye kulturhuset skal både være et samlingspunkt for innbyggerne og arena for det frivillige kulturlivet i Skaun. Det blir et betydelig løft når kultur- og kinosalen nå er ferdig, og man får et større kulturtilbud innenfor kommunegrensen.

Med på åpningen er en rekke lokale utøvere, som Skaun barne- og ungdomsskorps, elever fra kulturskolen, Buvik Songlag, spelemannslaget Laust&Fast, Hanne Eidsli Solheim og Catherine Blaavinge Bjørnevog.

I tillegg er Rasmus Rohde med på denne store dagen, og vil fremføre noen av sine låter.

Konferansier er Øystein Syrstad.

Alle er hjertelig velkommen til å delta på mange spennende aktiviteter og arrangementer gjennom vinterkulturuka. Her vil du finne noe for en hver smak.

Les hele programmet for Vinterkulturuka  HER

Annonse