Skaun Jeger- og Fiskeforening har mye å by på

Skaun Jeger- og Fiskerforening er en ideell organisasjon som jobber for å ivareta interessene for jegere og fiskere i Skaun kommune.​ 

-Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere, forteller leder Knut Egil Werkland. Han er opptatt av at flest mulig skal få muligheten til å drive med jakt, fiske og friluftsliv i Skaun, og derfor har vi laget et godt og variert tilbud som vi håper faller i smak hos de fleste.

-Lerduebanen vår på Granmoen åpnet sesongen denne uken her, og vil være åpen hver mandag frem til og med 24. juni, for deretter å ha ferie i hele juli. Den 05. august er den åpen igjen frem til og med 04. september, og i den perioden er det skyting både mandager og onsdager.

LEIE AV BANE. Dette bildet er fra en aktivitet der skyting på leirduer ble arrangert som en sosial aktivitet, og avsluttet med grilling.

-Riflebanen på Ramsjøbu Arena åpner nå torsdag den 16. mai, og har åpent hver torsdag frem til og med 03. oktober, forteller Knut. Her trenes det på skyting, og mange skal ta den årlige jegerprøven som kreves for å jakte på storvilt som rådyr, hjort, rein og elg. 

 

SKYTING PÅ STORVILT. Riflebanen  på Ramsjøbu Arena åpner torsdag den 16. mai, og har åpent hver torsdag frem til og med 03. oktober

Werkland vil spesielt framsnakke foreningens satsing på å få flere kvinner med i foreningen.
-Det arrangeres flere aktiviteter i løpet av året, hvor det kun er åpent for kvinner. Utvalgseder for kvinneutvalget er Kine B. Næbb.

KVINNEUTVALGET: Kine B Næbb, Marit S. Tiller, Marthe Hokland, Hege Nyborg, Oda Leraand.

Tilbudet skal være et lavterskeltilbud for alle kvinner, i alle aldre, som kan tenke seg å prøve dette.

Bilde tatt på en samling på elgbanen.

-Det er bare å ta kontakt hvis man har lyst til å finne ut litt mer om mulighetene. Oppfordrer  alle til å gå inn på foreningens hjemmeside. Dessuten legger vi også ut løpende informasjon om hva som skjer på vår Facebook, avslutter Werkland.

Mer info om foreningen finner du ved å klikke HER