Vellykket friluftsdag på Grønneset

Glimt fra friluftsdagen på Grønneset 2018 (foto: Noralf Rune Dahlen)

Rundt 200 stykker møtte opp på den årlige filuftsdagen på Grønneset sist søndag. Både store og små koste seg med ulike aktiviteter og grillmat.

Friluftsdagen ble arrangert av Skaun IL i samarbeid med Trondheimsregionens friluftsråd og Statskog. Bueskytterne i Geitastrand IL, Ekornet 4H, Skaun jeger og fisk, samt Skaun skytterlag bidro med god hjelp under arrangementet.

Det var mange aktiviteter man kunne velge mellom, som blant annet; kanopadling, luftgeværskyting, pil og bue, volleyball, øksekast og mye mer.

Noralf Rune Dahlen i Skaun IL sier seg veldig fornøyd med både gjennomføringen og oppmøtet på friluftsdagen, og alt tyder på at dette har blitt et populært tilbud i Skaun som mange stter pris på.

– Målsettingen vår er å få til en dag med varierte aktiviteter som passer både store og små, og Grønneset er en flott plass for et slik arrangement, sier Dahlen.

Avlyst stafett
Den årlige Grønnes-stafetten som pleier å holdes i forkant av friluftsdagen ble i år avlyst på grunn av for få påmeldte. Dahlen forteller at det er løp og banestevner som er i vinden for tiden, men at stafettene sliter med å få nok deltakere..

– Vi må tenke på hvilke måter vi kan forbedre eller endre konseptet slik at vi får flere deltakere, sier Dahlen.

Annonse
Annonse