Eggkleiva mannskor med lokal popstjerne som gjesteartist.

Jo Sverre Sande opptrer med Eggkleiva mannskor den 24. og 25.november (Foto: Dora 3)

Jo Sverre Sande opptrer med Eggkleiva mannskor den 24. og 25.november (Foto: Dora 3)

Eggkleiva mannskor gir seg aldri og følger opp fjorårets 10-årsjubileum med nok et Førjulsshow i Børsa samfunnshus, 24. og 25.november. I år er Rindals første popstjerne, Jo Sverre Sande, gjesteartist.

Nestleder i Eggkleiva mannskor, Robert Øyum-Jakobsen, forteller i en pressemelding at Jo Sverre med sine 26 år er den yngste gjesteartisten Eggkleiva mannskor har hatt med.

Sine unge år til tross har han allerede en aktiv og suksessrik karriere bak seg. Sommeren 2016 mottok Jo Sverre et stipend på Musikkfest Trondheim, som en av de mest lovende artistene i Midt-Norge. Han spilte under Trondheim Calling og senest på Pstereofestivalen i høst. Låter som «Takka fer det oss ha fått» og «Ka om» har vært spilt jevnlig på riksdekkende radio det siste året. Jo Sverre synger på kav rindaling og kan beskrives som en underfundig og ektefølt visepopsanger.

Kombinasjonen Jo Sverre og Eggkleiva mannskor kan vise seg å bli aldeles “Ostoppele”, noe som også er tittelen på Jo Sverre nyeste singel. Den kommer ut 15.september.

Elise Eid (Foto: privat)

Elise Eid (Foto: privat)

Elise fra Hølonda
I år, som tidligere år, har koret med et lokalt sangtalent. Elise Eid kommer fra nabobygda Hølonda, der koret under en konsert ble kjent med henne. Mangt et mannskorøye ble stort og vått av hennes nydelige stemme og veien til gjesteopptreden ble kort.

Elise har vokst opp i en musikalsk familie og har drevet med sang og musikk hele livet. Hun går nå første året på videregående, men drømmen er å gjøre det stort innen musikk. Veien dit går i følge henne selv gjennom å holde på så mye med musikk som mulig. Sjangermessig beskriver hun seg selv som allsidig, men er for tiden mest interessert i både eldre og ny popmusikk.

Stein Nilsen er som vanlig korets “ostoppelege” musikalske leder. Han har i år et smått fantastisk jubileum, da han runder 40 år som korets dirigent! At Stein Nilsen er Mr Eggkleiva mannskor, hersker det ingen tvil om!

Årets orkester er det samme som fjorårets, med blant annet Jo Sverre sin faste gitarist, Kristian Raanes i rekkene. Sturla Eide er også med, noe som borger for friske feletoner sammen med et topptent mannskor.