Gratis hamburger i dag!

Siv Hilde Dybvik er spent på hvor mange som kommer til Best Børsa i dag.

Siv Hilde Dybvik håper mange kommer til Best Børsa i dag.

I dag (fredag) lanserer Best Børsa sin nye nye BBQ burger og inviterer på gratis hamburger mellom klokka 12.00 til 18.00.

SkaunNytt møtte en litt trøtt, men forventningsfull ansatt, rett før stengetid på torsdagskvelden. Siv Hilde Dybvik forteller at de har brukt dagen grundig på å forberede seg på lanseringen av den nye burgeren.

– Tidligere i dag har vi kuttet opp råvarer og forberedt oss så godt vi bare kan, forteller Dybvik.

Ekstra mannskap
For å ta unna det forventede rushet har de ordnet med ekstra mannskap, inkludert en i fra Stabburet, som skal hjelpe til med å effektuere bestillingene.

– I tillegg kommer vi til å ha et kølappsystem, sier Dybvik.

– Tror dere det kommer mye folk?

Jeg vet ikke, det blir veldig spennende å se hvor mange som dukker opp, men jeg håper det kommer mange.

– Er dere forberedt på at det kan bli kø, og at det kanskje blir en del stress til tider?

– Jeg tror vi er så godt forberedt som det går an å være. Litt hektisk forventer vi jo at det kan bli, men det er noe vi bare gleder oss til.

– Hva er forskjellen på en BBQ burger og en vanlig burger?

– Det er en litt annen og saftigere type kjøtt enn den vi bruker i en vanlig burger, og så er det litt andre grønnsaker og dressing, i tillegg til BBQ sausen selvfølgelig.

Håper den faller i smak
– Hvorfor lanserer dere den nå?

– Vi har hatt flere kunder som har etterlyst burger med BBQ dressing, og nå møter vi det behovet med en egen BBQ burger som vi håper faller i smak hos mange. Derfor gir vi folk sjansen til å prøve den gratis nå på fredag, forteller Dybvik.

Elsker serviceyrket
Dybvik forteller også at hun har fagbrev som kokk.

– Som kokk er jeg vant til en noe stressende arbeidshverdag, og jeg trives godt med et høyt tempo, forteller hun.

– Er det ikke litt rart å jobbe på bensinstasjon når man er utdannet kokk?

– For meg er denne jobben midt i blinken, sier Dybvik, og smiler bredt. Å kombinere det å jobbe i butikk, med det å lage mat, passer meg helt utmerket. Jeg rett og slett elsker serviceyrket, og bensinstasjons-jobben er helt perfekt for det jeg liker gjøre. Da får jeg brukt flere sider enn kun det å lage mat.

Maks èn
Dybvik avslutter med å minne om at det er maks èn hamburger per person, og at man må forvente noe kø og ventetid dersom det kommer mye folk.