Vellykket sponsordag

Det kom bra med folk gjennom hele dagen da Fratelli arrangerte sponsordag for Børsa IL.

Fratellis sponsordag for Børsa IL sist lørdag, innbragte hele 20.000 kroner til idrettslaget, et resultat som innehaver av Fratelli, Huseyin Eken sier seg svært godt fornøyd med.

Les også: Gir bort dagsomsetning til Børsa IL

– Det ble en bra dag med jevn pågang gjennom hele dagen, sier Eken. Vi hadde satt inn ekstra mannskap, og alt ser ut for å ha gått veldig bra, både med kundene og personalet.

Selv med ekstra bemanning var det mer enn nok å gjøre for de som var på kjøkkenet (Foto: privat)

Resultatet ble 5000 kroner mer enn forrige gang det ble arrangert sponsordag for Børsa IL, og leder for Børsa IL, Ketil Solberg sier seg overmåte fornøyd.

– Ja, vi er utrolig fornøyde! En stor takk både til de som tok lørdagsmiddagen på Fratelli, og til Eken som bidrar slik, sier Solberg med et stort smil.

Børsa IL stilte selv med ungdommer utenfor COOP Extra i Børsa, hvor de delte ut flyers med info om sponsordagen. Ungdommene stod på skift noen timer hver gjennom dagen.

Rene og Markus fra Børsa IL.

To av de som stod der da SkaunNytt tok turen til Børsa, var Rene og Markus.

– Det var nok noen som trodde at vi prøvde å selge dem noe, og som derfor ikke ville snakke med oss, forteller Markus. Men vi har bare møtt hyggelige folk, og har fått delt ut mange flyers.

Begge var skjønt enige om at dette var en fin måte å støtte opp om idrettslaget sitt på.