Jublende applaus etter Bremnes konsert (Video)

Ola og Lars Bremnes skapte flott stemning i Børsa kirke.

Det ble en fantastisk avslutning på Kristin på Husaby festivalen, da Lars og Ola Bremnes inviterte til konsert i Børsa kirke på søndag. Kirka var så og si stappfull, og brødrene fikk både velfortjent jubel, og stor applaus fra et veldig fornøyd publikum etter konserten.

Se video lenger ned i artikkelen.

Av Gunnar Reitan

Med seg på laget hadde Bremnes brødrene gitarist Terje Nohr, og Buvik Songlag. Sammen skapte de en musikalsk verden som det var utrolig flott å få være i. Etter tilbakemeldingene fra publikum å dømme, kunne nok konserten godt ha vart videre utover både kvelden og natta, dersom de hadde fått bestemt.

Terje Nohr krydret sangene med veldig kompetent gitarspill.

Fullsatt kirke med Bremnes brødrene og Buvik Songlag.

Musikalsk eventyrstund
Brødrene sang flere av sine mest kjente sanger, slik som «Å Kunne Æ Skrive», «Folk i Husan» og «Har Du Fyr?», samt mange andre. Muntre anekdoter og gode historier knyttet til flere av sangene, gav en ekstra dimensjon på totalopplevelsen. Bremnes brødrene er utrolig gode historiefortellere, både gjennom musikk og i tale! Dette opplevdes nesten som en slags musikalsk eventyrstund, for voksne.

Lars Bremnes kan kunsten å formidle tekster.

Ola Bremnes kom til Skaun med mye humor og varme.

Flott musikkbilde
Buvik Songlag var med på tre av sangene, og gjorde en kjempebra jobb med å skape et flott musikkbilde for publikum. Dette var jo først og fremst en Bremnes konsert, men songlaget gav en fin dimensjon, og fylde på de sangene de var med på.

Stor applaus
Songlaget var også med på avslutningsnummeret på konserten, med sangen: «Tenk at du kom». Så brøt jubelen og applausen løs blant publikum. Nedenfor kan du se et lite filmklipp* fra avslutningen.

Video:

*SkaunNytt har fått tillatelse av Lars Bremnes til å publisere filmklippet fra konserten.

Fantastisk avslutning
Styreleder for Kulturfestivalen Kristin på Husaby, Eirik N. Hoff, sa seg veldig godt fornøyd med både konserten og publikumsresponsen etter kvelden.

Styreleder for Kulturfestivalen Kristin på Husaby, Eirik N. Hoff ønsket velkommen til konsert.

– Det var flott å se at såpass mange tok turen til Børsa kirke, og fikk oppleve dette! Dette var virkelig en fantastisk avslutning på festivalen, sier Hoff.