SKAUN SENIORDANS PÅ TUR TIL MOLDE

Øverst: Alle danserne. Nederst: Atlanterhavsveien.

Øverst: Alle danserne. Nederst: Atlanterhavsveien.

Skaun Seniordans arrangerte dansetur til Molde, og hadde invitert med seg seniordansere fra Hølonda. Orklareiser var stødig turoperatør og hadde utmerket og hyggelig sjåfør.

Innspill av: Marit Hammer Pedersen

Den to dager lange turen startet over Dovrefjell den 24.september. Vi fikk servert deilig suppe på Dombås. Deretter gikk turen nedover fagre Romsdalen og det ble stopp under storslagne Trollveggen. Der danset seniordanserne i friluft og med fantastiske kulisser.

Dans på platå under Trollveggen.

Dans på platå under Trollveggen.


Dans under trollveggen.

Dans under trollveggen.

I Molde ble seniordanserne fra Skaun og Hølonda møtt av seniordansere fra Molde. Det ble en fin felles dansestund på hotellet Seilet, der Skaun og Hølonda danserne bodde.

Neste dag gikk turen hjemover via Bud og Atlanterhavsvegen. Det var flere stopp undervegs, bl. a Bryggja på Bud og ved Atlanterhavsvegen.

Atlanterhavsvegen har status som nasjonal turistveg, og forbinder Averøya med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på over 8 kilometer. Vi kjørte også Krifast og nye E 39 fra Hemnekjølen til Gagnåsvatnet. Middag under vegs på Valsøytunet.

Fjellet: Mannen.

Fjellet: Mannen.

Det var kjempeflott vær og mye storslagen norsk natur. På turen nedover Romsdalen så vi også Mannen, sjøl om det var noe skyer. Fra Molde la vi spesielt merke til flott landbruksnatur, med mange fine gårdsbruk og mye husdyr.

En utmerket utflukt for å binde seniordanserne sammen til et team.

Marit Hammer Pedersen – Skaun Seniordans